Helt siden jeg var i Lillestrøm på ODF har jeg kjent på vokse-smerter! Og det var jo i fjor, så kan si meg ganske støl nå etterhvert 😉

Så, med vokse-smerter har jeg trålet nærområdet, tvunnet tomlene og grublet meg litt i hel og rett før jul sto jeg igjen med to alternativer. Jeg brukte julen på å gruble litt til, kjenne etter, hva sier magefølelsen? Hvor vil jeg kjenne meg best tilrette?

Når det nye året kom hadde jeg funnet plassen. Det er i gå avstand fra huset, ideelt for en som meg som har tre herlige unger jeg vil være tilgjengelig for og helt ideelt med tanke på bil, transport og miljø.

Nå kan jeg følge ungene på skolen, gå meg en svingom rundt Vannassen for siden å gå mot Mekonomen, oppe på Åsen, runde hjørnet med det store blå Ahlsell skiltet (som antagelig blir borte snart) og låse opp døra til mitt helt egne kontor, verksted og ikke minst en pitteliten butikk ❤

Jeg fikk kontrakten på mandag for gjennomlesning, sa ja samme ettermiddag, fikk nøklene tirsdag i 11 tiden, vasket ut alle fluer og støv til kl 15oo, dro hjem og laget middag med familien, pakket bilen full av pappesker med garn og dro opp med første lass kl 19oo samme kveld.

Heldigvis fikk vi bærehjelp av tre staute karer, som hjalp til med å lirke, både StoreBror og LillleBror ut gjennom kjellerdøra og trappen (som ikke er av det bredeste laget!!) med med-hørende bord og tilbehør. Vi kjørte 6 lass den kvelden!

Onsdags morgen tok jeg de mindre tingene, som symaskinene, notatbøker og annet plukk, som ikke hadde noen pappeske å være i. Jeg fikk kategorisert alle kontortingene, lagt dem i ulike hyller og bokser, fant noen forlatte hyller i et bakrom, som passet perfekt inn bak strikkemaskienene, fikk et ordentlig bilde inni meg av hvordan jeg ønsket å ha sybordet og kjente på hvor utrolig takknemlig og heldig jeg er som får ha dette som min arbeidsplass!

Nå skal hver symaskin ha sin faste plass, sammensyeren får også være med i valsen. LilleBror og StoreBror får høyere bord å danse fra og til og med dampingen kan foregå i samme rom som alt det andre. Herlig!

 

 

Bonusen her hjemme er at vi plutselig har mer plass i stua (!!!) Ja, for deler av produksjonen sneik seg etter hvert opp dit, som damping og påsying av tagger og ikke minst, pakkeprosessen etter ODF (hihihi! ler høyt med tanke på hvor kaotiske voksesmerter iUll ha hatt!!)

20181022_222533813133543.jpg

Spisebordet okkupert av ull i lange baner!

 

For ikke å snakke om kjelleren. Plutselig har vi en etasje til å være i! Det har alltid vært okkupert av iUll på en eller annen måte, så ingen har liksom ennå klart å ta inn over seg at vi faktisk skal få lov til å bruke det nå fremover.

I dag, torsdag er jeg hjemme, med influensasymptomer og håper jeg får sjansen til å ta turen innom i morgen.

Så, hvor er nå dette da, lurer du kanskje på?

20190109_1524271653177381.jpg

iUlls nye lokaler i Auglendsmyrå 6

Adressen er Auglendsmyrå 6 4016 Stavanger. For å finne rett kan jeg anbefale å kjøre inn med Mekonomen, forbi alle parkeringsplassene deres og videre rundt bygget, så du kommer ned mot motorveien. Der parkerer du og går siden opp den lille rampen, så ser du skiltet med iUll i vinduene.

Når åpner jeg opp dørene da?

Jo, jeg har alltid dørene åpne, når jeg er der, men har ennå ikke lagt inn en rutine på det, men vil anta at jeg er der ihvertfall på dagtid mellom 10 og 15.

Når maskinene er i gang igjen og jeg har blitt ordentlig «varm» i (ull)trøja ønsker jeg selvfølgelig å lage en liten markering ut av dette, for dette er et ganske stor sted ut i den store vide verden, for lille meg 😀

Ønsker du å få oppdateringer om når dette skjer sier du?

Jeg har ennå ikke kommet i gang med slike nyhetsbrev, så enkleste måten for deg å sikre at du får med deg hva som skjer er å si at du vil følge denne siden fremover.( se oppe til høyre på siden om du er på datamaskin, eller lengst ned på nettbrett eller mobil)            Da skal du få en epost hver gang jeg poster noe her på iUll siden (kanskje den havner i spam/oppdattering?)

Ha en ellers herlig ettermiddag, kveld og uke!

Gleder meg til å vise dere mer av hvordan det blir 😀