Fredagskvelden ble tilbragt «hjemme» i bilen 😉 og mobil og lader holdt til dagen derpå.

20180828_215100
Lørdagen var det åpent for publikum i hall C og mange kom for å se hva som er «inn» denne høsten.

Den var ellers ganske stille for oss i hall B (det virket som de fleste innkjøperne hadde dratt hjem) så vi som sto på standenen hadde god tid til å snakke sammen og hjelpe hverandre med ulike utfordringer vi stod over for.

Virkelig kjekt å få møte andre håndverkere på denne måten. Ellers sitter vi bare på hver vår kant og gjør ting alene.
Fikk tatt en del bilder av sjalene, for å få nye produktbilder, men det å ta bilder er en vanskelig ting, i hvert fall mine ting, det er nesten umulig å få fargene til å bli «rette»

Jeg har jo så lyst at du som ikke har mulighet til å se produktene også skal få en fornemmelse av hvilken farge det er du ser, så når blåfargen ser grå ut, eller den sartrosa ser rød ut, blir det litt misvisende ☹
Jeg får telle litt på kronene og se hva jeg har råd til av fotograf hjelp fremover 😉

Nedriggingen gikk fint og jeg var klar til å kjøre mot Kr.Sand klokken seks. Da hadde jeg rukket å gå meg en tur til butikken og handle med litt mer mat (og is 😉)

20180902_131013

Jeg og frøken #mannekeng drar hjemover!

Vel fremme i sørlandsbyen stupte jeg i seng glad og fornøyd. Tenk, jeg har faktisk vært på en av Norges største designmesser! Lille meg, lille iUll! Tenk, lille iUll skal ut i butikker over nesten hele Norge. Wow! Jeg er både heldig og super takknemlig!
Nå er det søndag, og jeg er vel hjemme i egen stue. Ungene og mannen har klart seg finfint uten meg (tror det var godt for oss alle å være litt fra hverandre en stund 😉)
Jeg har fått litt mer oversikt over ordrene og har laget en ganske lang «todo» liste jeg skal begynne med i morgen. Den inneholder alt fra å formulere eposter til å sjekke lagerbeholdning, fikse litt på strikkemaskinen og dampe stoff, så her er det bare å brette opp armene. Og ja, jeg gjør det med et stort og stolt smil om munnen 😀
Takk til alle dere som har heiet på meg underveis og takk for denne gang!

Nå blir det nok mer fokus på å få produsert alle ull-varene enn å skrive til dere.

Lover å gi lyd når jeg har fått skrevet en ordentlig oversikt over hvor dere kan gå innom butikkene og handle iUll varer 😊
Fortsatt god søndag!
-Ingvild-
Ps: de andre innleggene og ODF-uka finner du her: del 1, del 2, del 3, del 4 og del 5.

Reklamer