Ja, da er dag 4 av min reise på hell! Virkelig kjekt å få være med på dette.

Nye menneskemøter, nye ordre og masse inspirasjon.

Det regnet i morges, så spaserturen ble utsatt. Natten gikk fint og jeg fikk til og med tid til å gjøre litt regnskap før messen åpnet i dag.

Må gi en stor og varm anbefaling for «Regnskapskompis» gjengen, de har gjort så utrolig masse for lille meg og bedriften min.

Nå har jeg for det første litt mer orden på regnskapet mitt, jeg forstår hva jeg gjør og jeg synes det faktisk er interessant (og jeg lover, DET gjorde jeg ikke for ett år siden!!)

Jeg satt og stemte av banken for juni og jeg oppdaget et avvik (d.v.s noe var enten glemt eller ført feil) og etter litt detektiv arbeid kunne jeg selv se at en av føringene var ført feil vei (ja, jeg vet, har du ikke peiling på dette høres det helt gresk ut, det gjorde det for meg også) så, da var det veldig enkelt å fikse feilen og avstemmingen var ferdig 😀 Jippi!

I dag fikk jeg mulighet til å gå litt rundt i B-hallen og snuse på hva andre driver med og fikk nye kontakter og hyggelig møter der også.

Da dagen var omme ville jeg ta meg den gåturen jeg ikke fikk tatt i morges, men før jeg gjorde det sjekket jeg om hotellet som er i nærheten hadde tilbud om å få bruke svømmebassenget dere (noe de egentlig ikke hadde, men jeg fikk allikevel :-D) så da ble det «tur» på tredemøllen og siden enetterlengtet dusj og svømming på meg.

Nå sitter jeg og skriver inne på hotellet og er utrolig takknemlig for atter en vakker og magisk dag.

I morgen er det fredag, og mange mener det er da det kommer mest rundt i hallene, men jeg er allerede fornøyd og takknemlig, så herfra er det bare et stor pluss med flere ordrer 🙂

ps: har du ikke fått lest de andre innleggene finner du dem her: del 1, del 2 og del 3

 

-Ingvild-

Reklamer