Tenk så er dag 3 omme! (og har du ikke rukket å lese de to andre delene kan du se dem her og her 😉)

Første natten i «Himmelblå» er overstått og det gikk ganske så fint. Våknet kun en gang mitt på natta og tullet ponchoen min godt over skuldrene og sov videre 😉

Dagen min begynte, som vanlig med en liten morgentur rundt i nærområdet, frokost (den jeg laget i stand i går) «på senga» for så å få på meg finstasen for dagen, nemlig Poncho i den nyeste fargen #gress, akkompagnert av et Sjal i fargen #laks og mine nyinnkjøpte, bladmønstret tights.

20180830_094538

Ingvild i #gress #ponco

Tror de fleste så hvor jeg hørte til, for å si det slik 😉

Jeg har bestemt meg for ikke å ha for høye forventninger med tanke på innkjøpere og ser på denne messen som et stønt for å vise frem iUll, så da er det jo litt ekstra stas at det har kommet inn noen bestillinger nå, allerede første dagen 😊 Så snart kommer det kanskje et lite utvalg av iUlls produkter i en butikk i nærheten av deg.

Gleder meg til å legge ut en liste over nye utsalgs steder.

Vi er jo mange på samme stand og alle fikk derfor muligheten til å sette seg litt innimellom og passe på hverandres stander, så selv om det var en lang dag føltes det fint.

Dagen ble avsluttet med hyggelig samvær med Mari, som har bedriften Krokvokst på Italiensk restaurant i Lillestrøm sentrum. Anbefales på det varmeste!

Nå sitter jeg atter i «Himmelblå» og nyter roen ❤

Herlig å være på tur!

-Ingvild_

Reklamer