Da er det blitt tirsdag den 28 august og skrivende stund sitter jeg i Himmelblå med beina høyt og et fornøyd smil om munnen.

Her i bilen er det ikke nett, så du får først lese dette i morgen tidlig, når jeg er inne i messehallen igjen 😉

Turen startet i 9 tiden i dag, raka vägen mot Oslo.

20180828_105537

lunch i bilen

 

Tok meg noen pauser innimellom for å strekke beina og turen tok meg ca 5 timer.

Jeg er egentlig ganske imponert av meg selv, med tanke på kjøringen! Du skjønner: Jeg er nemlig blant de mer «bortskjemte» når det gjelder langkjøring og bil. Min man eeelsker å kjøre bil, og jeg er flinkere på kartlesing, så da er liksom fordelingen deretter 😉 Men denne gang reiser jeg altså mutters aleine og klarer meg utmerket 😀 Jippi!!

20180828_144854

Endelig fremme og passe fornøyd!

Vel fremme i Lillestrøm var det bare å putle på på standen og finne de beste løsningene og fineste fremvisningene av varene. Må si jeg er ganske så fornøyd med resultatet 😊 Eller hva synes du?

 

Gjengen fra Norsk Husflidhåndverkere har gjort en super jobb med å klargjøre for oss og de hjalp til på alle måter de kunne. Herlig å ha noen som er med og tilrettelegger.

Nå er frokosten klargjort (kjøleskaps grøt) og nøttene ligger i vann, så nå er det bare å krype ned i soveposen og glede seg til morgendagen.

Til deg som har lyst til å besøke standen vår: vi holder til i hall B 01-17, så du går til venstre og ned langs langsiden, så finner du oss alle sammen.

 

-Ingvild-

Reklamer