Jeg innså i helgen at det å ta sjefs-avgjørelser egentlig ikke var noen «stor greie» når en er Gründer! For, som Gründer gjør jeg jo sjefs-avgjørelser HVER gang jeg tar en avgjørelse!

Jeg kjenner jeg må bli litt vant med den tanken faktisk, at alt jeg gjør har konsekvenser. (humrer for meg selv 😉 )

Så, hvorfor skriver jeg så her om sjefs-avgjørelser??

Jo, det er helt enkelt fordi jeg tok en slik sjefs-avgjørelse i helgen, en som kanskje påvirker deg og dine valg.

Det er hele tretti farger  på fargekartet mitt, og mange har jeg hatt i flere år, noen går det mer av, andre går det mindre av og noen får jeg ikke bestilt mer av fra produsenten fordi de ikke lager akkurat den kombinasjonen lengre.

I år har jeg handlet inn ganske masse garn, og det har gått nesten like fort ut igjen, så jeg begynner å se en trend. Fargekartet, fra produsenten er så stort og full av så mange vakre farger at jeg umulig klarer å holde fingrene fra fatet noe særlig lenge av gangen, og nå har jeg allerede kjøpt inn hele tre nye farger. Så da er det jo på sin plass med et lite bytte i fargeutvalget.

Sjefs-avgjørelsen handler altså om farger: Hvilke farger skal jeg si tusen takk for følge til?

I helgen bestemte jeg meg!

Disse, utrolig vakre fargene skal jeg takke så masse for trofast tjeneste i opp til flere sesonger:

 

#turkisbrun #turkisceris #grønntweed og #rødsyrin er farger jeg har hatt en god del sesonger og som har gått jevnt og trutt.

Disse fire fargene «strikker jeg slutt» dvs jeg lager #poncher og #sjal av det meste og siden noen #pulsvarmere av det som er igjen, siden er fargene historie!

Så, er det slik at du har hatt tanker om å kjøpe deg noen av de fargene du ser over, bør du tenke deg om ganske raskt, for nå har jeg helt enkelt ikke mer garn igjen av dem! Du kan enkelt sende meg en epost: post@iull.no eller klikke deg videre til webshoppen og bestille derfra (men bestill med faktura i tilfelle de er solgt ut allerede!)

Mens jeg har sittet her og har skrevet dette har #storebror (godeste strikkemaskinen min) strikket fire #ponchoer som kommer godt med på årets store messe, nemlig Solamessen, som er inne i Åsenhallene på Sola fredag og lørdag. Velkommen!

 

Er det slik at du ikke får anledning til å komme da kan du klikke deg inn på Kalenderen min og se hvor jeg er de kommende ukene før jul 😉

Takk for alle tomler opp, hjerter, kommentarer og delinger inne på Facebook! Dere hjelper meg så masse!!

-Ingvild-

 

Reklamer